1. gezondheid
  2. Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker.

Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker.

Type hulpmiddel

Wekker

Gewicht

250 g

Kleur

Groen | Zwart

Materiaal

Kunststof

Taal handleiding

Nederlands

Omschrijving van de Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker.

De TravelTim Digitale Reiswekker is de perfecte oplossing voor slechthorenden die reizen. De wekker heeft een duidelijk, extra groot LCD-scherm dat de tijd en datum weergeeft. Hiermee is het gemakkelijk te zien wanneer het tijd is om op te staan. Voor een extra zekerheid is er ook een trilfunctie met een extra vibratie om je wakker te maken. De reiswekker is ook eenvoudig mee te nemen. De kleine afmetingen en het lage gewicht maken het gemakkelijk om mee te nemen. Het is ook mogelijk om de wekker te instellen op verschillende tijden, waardoor je je reiswekker op elk land kunt instellen. Ook is het mogelijk om de wekker te gebruiken als klok en als een herinnering aan belangrijke afspraken. De TravelTim Digitale Reiswekker is de perfecte oplossing voor reizende slechthorenden.

Veelgestelde vragen over Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker.

De Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. is een Wekker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. is van Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. is Groen | Zwart.

De handleiding van de Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. is Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Travel Trim Reiswekker voor slechthorenden trilwekker digitale wekker. weegt 250 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden