1. gezondheid
  2. Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort.

Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

548 g

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Taal handleiding

Duits | Engels | Frans | Nederlands | Universeel

Omschrijving van de Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort.

De FH-76 is gemaakt met lichtgewicht materialen, waardoor het een comfortabele pasvorm heeft en het draagcomfort verhoogd. De oorschelpen kunnen in de vorm van uw oren worden aangepast en zitten daardoor comfortabel achter uw oren. Het is ook mogelijk om de FH-76 draadloos te verbinden met de meeste Bluetooth apparaten. U kunt deze gehoorversterker gebruiken om muziek, films en andere geluiden draadloos te luisteren. Met de meegeleverde remote control kunt u uw volume bedienen zonder dat u uw hoofd hoeft te draaien. De FH-76 heeft een compleet geïntegreerd batterijsysteem, waardoor u geen extra batterijen hoeft te kopen. Het systeem heeft een lange levensduur, waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben. De FH-76 is de perfecte gehoorversterker voor mensen met gehoorproblemen of ouderdom. Het is een klein apparaat dat veel gebruikers comfortabel en praktisch zal vinden. Met de FH-76 kunt u geluiden duidelijk en direct horen, zonder dat u last heeft van omgevingsgeluiden of andere afleidingen.

Veelgestelde vragen over Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort.

De Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. is van Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. is Zwart.

De handleiding van de Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. is Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Fysic FH-76 Draadloze Gehoorversterker Lichtgewicht gehoorapparaat met hoog draagcomfort. weegt 548 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden