1. gezondheid
  2. Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum.

Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

150 g

Kleur

Zilver

Materiaal

Plastic

Taal handleiding

Nederlands

Omschrijving van de Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum.

Deze Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum is speciaal ontworpen voor mensen met een visuele beperking. Het horloge is uitgerust met een levensduur batterij waarmee het de tijd en datum in Nederlandse spraak kan aflezen. Het horloge is voorzien van een speaker wat het gemakkelijk maakt voor blinden en slechtzienden om de tijd af te lezen. Het horloge is vervaardigd uit een hoogwaardig materiaal wat zorgt voor een luxueuze en stijlvolle look. Het geheel is afgewerkt met een zilveren coating. Het horloge is zeer comfortabel en bovendien waterbestendig. Deze Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum is een perfect cadeau voor mensen die blind of slechtziend zijn. Met dit horloge kunnen ze altijd en overal weten wat de tijd is.

Veelgestelde vragen over Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum.

De Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. is van Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. is Zilver.

De handleiding van de Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. is Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Zilver Spreekt tijd en datum. weegt 150 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden