1. gezondheid
  2. Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor.

Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

3 g

Kleur

Beige

Materiaal

Polyester

Taal handleiding

Engels

Omschrijving van de Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor.

Onze Pro Care Excellent Quality™ intelligente gehoorapparaten zijn naar een hoog niveau ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van mensen met gehoorverlies. Het ontwerp is comfortabel en aantrekkelijk en heeft een geavanceerde geluid reductie technologie. Het apparaat is licht en past universeel in links of rechts. De batterij is oplaadbaar en biedt een lange levensduur tussen de ladingen. Het apparaat is uitgerust met een anti-feedback systeem, wat betekent dat het geen feedback of echo produceert bij het gebruik. Bovendien heeft het een geavanceerde geluidsregeling, waardoor het de omgevingsgeluiden filtert en het gewenste geluid versterkt. Met behulp van de Pro Care Excellent Quality™ Intelligent noise reduction Mini rechargeable Gehoorapparaat voor achter het oor (AHO) kunnen mensen met gehoorverlies moeiteloos communiceren met anderen. Het apparaat biedt een superieure kwaliteit en duurzaamheid met een uitstekende prestatie. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige gehoorapparaat.

Veelgestelde vragen over Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor.

De Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. is van Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. is Beige.

De handleiding van de Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. is Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor achter het oor. weegt 3 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden