1. gezondheid
  2. Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel.

Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

150 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Taal handleiding

Nederlands

Omschrijving van de Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel.

Met deze versterker heeft u een hoogwaardige luisterervaring. De audio-uitgang is speciaal ontworpen om uw gehoor te verbeteren en u een krachtig, helder geluid te geven. De koptelefoon is licht van gewicht en heeft een comfortabel ontwerp, waardoor het voor u gemakkelijk is om het te dragen. Het is ook extreem duurzaam en kan tegen een stootje. Deze versterker heeft ook een aantal andere functies. U kunt de volume- en tonenregeling instellen om het geluid naar uw wens te regelen. U kunt ook een versterkingsniveau kiezen om het geluid zelf verder te versterken. Alles is duidelijk weergegeven op het LCD-scherm. Met deze eenvoudige hoorversterker heeft u een stijlvolle en effectieve manier om beter te kunnen horen. Deze hoorversterker is een geweldig product dat u een helder, krachtig geluid geeft. Het is eenvoudig te bedienen en u kunt het volume en de tonen naar uw wens aanpassen. Het is licht van gewicht, comfortabel te dragen en extreem duurzaam. Met deze hoorversterker krijgt u een krachtige luisterervaring die u de mogelijkheid b.

Veelgestelde vragen over Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel.

De Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. is van Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. is Grijs.

De handleiding van de Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. is Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Horend Goed eenvoudige hoorversterker met hoofdtelefoon hoortoestel. weegt 150 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden