1. gezondheid
  2. Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor.

Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

3 g

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Taal handleiding

Engels

Omschrijving van de Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor.

Onze Pro Care Excellent Quality™ digitale Intelligent Gehoorapparaat met geluidsreductie met Bluetooth is ontworpen om uw gehoor te verbeteren en de effecten van achtergrondgeluid te verminderen. Het is een universeel oorapparaat, dat links of rechts achter het oor kan worden gedragen. Het apparaat is voorzien van een verbeterde digitale processor voor een nauwkeurige geluidskwaliteit en is oplaadbaar voor een gemakkelijke toegang tot energie. Dankzij de Bluetooth-verbinding kunt u gemakkelijk verbinding maken met uw andere apparaten, zoals smartphones of tablets. Dit apparaat biedt u de mogelijkheid om uw telefoon te gebruiken als een afstandsbediening, zodat u de volume-instellingen kunt aanpassen zonder de behuizing aan te raken. Het apparaat heeft geavanceerde filtertechnologie, waarmee u het geluid kunt beheren. Het maakt gebruik van een dynamisch omgevingsgeluidsalgoritme, waarmee de geluidskwaliteit wordt verbeterd en uw gehoor wordt versterkt. Deze geavanceerde technologie helpt ook bij het verminderen van achtergrondgeluiden, zodat u alleen het geluid kunt horen dat u wilt. Het apparaat is verkrijg.

Veelgestelde vragen over Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor.

De Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. is van Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. is Blauw.

De handleiding van de Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. is Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Pro Care Excellent Quality™ digitaal Intelligent Gehoorapparaat met geluid reductie Met Bluetooth! Oplaadbaar voor. weegt 3 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden