1. gezondheid
  2. Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum.

Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

20 g

Kleur

Zwart en Zilver

Materiaal

Leer/leder

Taal handleiding

Nederlands

Omschrijving van de Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum.

Het Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum is het ideale horloge voor mensen met een visuele beperking. Het is een horloge dat is ontworpen met een ingebouwde speaker, waardoor het de tijd en het datum in perfect Nederlands uitspreekt. Het horloge is voorzien van een stijlvol, minimalistisch design, zodat het een stijlvolle accessoire is, die past bij iedereen. Met het Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal kunnen mensen met een visuele beperking gemakkelijk zien wat de tijd is, zonder dat ze afhankelijk zijn van anderen om de tijd te lezen. Het horloge heeft ook een akoestische klok, waardoor het een geluid maakt wanneer het aan het begin of het einde van een uur is. Dit maakt het ook gemakkelijker om de tijd te beheren. Het horloge is ook waterdicht, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die graag in het water zwemmen.

Veelgestelde vragen over Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum.

De Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. is van Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. is Zwart en Zilver.

De handleiding van de Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. is Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Sprekend Horloge Slechtzienden Blinden Deluxe Nederlandse taal- Spreekt tijd en datum. weegt 20 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden