1. gezondheid
  2. TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid.

TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

166 g

Kleur

Beige met zwarte beschermhoes

Materiaal

ABS

Taal handleiding

Engels | Universeel

Omschrijving van de TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid.

TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar biedt een revolutionaire manier van horen, met intelligente geluidreductie voor het beste geluid dat mogelijk is. Deze achter het oor gehoorapparaten (AHO) zijn speciaal ontwikkeld om een helder geluid te leveren, zelfs in onaangename situaties waar veel geluiden tegelijkertijd worden gehoord. De gehoorapparaten zijn comfortabel en licht van gewicht, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik. Ook zijn ze oplaadbaar, zodat je geen batterijen meer hoeft te vervangen. Bovendien worden de gehoorapparaten geleverd met een harde beschermhoes, waardoor je het apparaat goed kunt beschermen tijdens het transport. TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar is dé perfecte keus om het geluid duidelijk en helder te horen, of je nou in een drukke omgeving bent of in een rustige ruimte. Het apparaat helpt om vervorming van het geluid te voorkomen. Daarnaast verbetert het de kwaliteit van het gehoord, waardoor je de geluiden nog beter kunt verstaan. De gehoorapparaten zijn eenvoudig te bedienen en je kunt ze aanpassen naar je eigen luisterbehoeften. Met TechU™ Geh.

Veelgestelde vragen over TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid.

De TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. is van TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. is Beige met zwarte beschermhoes.

De handleiding van de TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. is TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De TechU™ Gehoorapparaat 1 Paar met Harde Beschermhoes Intelligente geluidreductie Voor achter het oor (AHO) Helder Geluid. weegt 166 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden