1. gezondheid
  2. GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP.

GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

39 g

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Taal handleiding

Engels | Duits | Frans

Omschrijving van de GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP.

GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP biedt een oplossing voor mensen met een gehoorprobleem. Deze luisterhulp wordt gebruikt in combinatie met een hoortoestel en biedt een hoogwaardige geluidsversterking. De loephear 10 maakt gebruik van verschillende technologieën, waaronder een ruisonderdrukkend systeem met ingebouwde microfoon om stemmen van achtergrondgeluiden te onderscheiden. De loephear 10 is ook voorzien van een eigen microfoon die uw stemgeluid versterkt, zodat uw interlocutoren u beter kunnen verstaan. Daarnaast is deze luisterhulp waterbestendig en kan het tot 2 uur lang gebruikt worden met slechts één oplaadbeurt. Ook heeft de luisterhulp een extra lange draadloze bereik, zodat u zelfs in drukke ruimtes kunt communiceren zonder last van interferentie te ervaren. De luisterhulp is ook gemakkelijk te bedienen met een knop aan de voorkant van het apparaat. Met deze knop kunt u de volume instellen, het geluidsniveau aanpassen en zelfs het geluidsprofiel wijzigen. Kortom, de GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP is een.

Veelgestelde vragen over GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP.

De GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. is van GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. is Zwart.

De handleiding van de GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. is GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De GEEMARC LOOPHEAR 10 LUISTERHULP. weegt 39 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden