1. gezondheid
  2. Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel.

Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

150 g

Kleur

Grijs

Materiaal

Kunststof

Taal handleiding

Nederlands

Omschrijving van de Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel.

Productnaam: Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. Productbeschrijving: Bent u op zoek naar een eenvoudige versterker om beter te kunnen horen? Dan is deze unieke hoorversterker iets voor u! Geen poespas, gewoon eenvoudig en snel goed kunnen horen. De hoorversterker werkt op 2 AA batterijen (niet meegeleverd) en heeft een hoofdtelefoon nodig. Met de powerknop gaat het apparaat eenvoudig aan. U kunt harde of zachte geluiden maken door op de knop met het pijltje omhoog te drukken voor harder geluid en op de knop met het pijltje omlaag voor zachtere geluiden. Op het digitale display kunt u zien hoe hard de hoorversterker staat. De hoorversterker versterkt de omgeving waardoor u beter een gesprek kunt verstaan met 1 of 2 personen of de tv beter kunt verstaan. Deze hoorversterker is ideaal als u tijdelijk geen hoortoestel kunt dragen, zoals bij een oorontsteking of als iemand veel op bed ligt. Wat zit er in de verpakking? De hoorversterker en een gebruiksaanwijzing. Geen hoofdtelefoon? Neen, dat hebben we bewust a.

Veelgestelde vragen over Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel.

De Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. is van Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. is Grijs.

De handleiding van de Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. is Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Horend Goed eenvoudige hoorversterker hoortoestel. weegt 150 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden