1. gezondheid
  2. Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie.

Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie.

Type hulpmiddel

TV-hulpmiddel

Gewicht

295 g

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Taal handleiding

Nederlands

Omschrijving van de Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie.

Met de Phonak TV Connector kunt u genieten van een kwalitatieve geluidservaring, ongeacht of u gebruik maakt van de Marvel of Paradise serie van Phonak hoortoestellen. Deze connector maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie, waardoor u een comfortabele en kwalitatieve luisterervaring heeft. U kunt gemakkelijk het volume en het balans instellen voor de beste geluidservaring. De Phonak TV Connector is ontworpen met het oog op eenvoudig gebruik. U kunt de connector direct aansluiten op uw tv en u kunt direct genieten van de geluidservaring. Ook heeft deze connector een automatische aan/uit-functie, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het uitschakelen van het apparaat. Met de Phonak TV Connector geniet u weer van het beste geluid en de beste beeldkwaliteit.

Veelgestelde vragen over Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie.

De Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. is een TV-hulpmiddel. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. is van Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. is Zwart.

De handleiding van de Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. is Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Phonak TV Connector tv oplossing voor Phonak hoortoestellen geschikt voor Marvel en Paradise serie. weegt 295 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden