1. gezondheid
  2. Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks.

Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

20 g

Kleur

grijs

Materiaal

Siliconen

Taal handleiding

Nederlands

Omschrijving van de Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks.

Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks biedt u een betrouwbare en comfortabele oplossing voor uw luidsprekers. Deze dome is gemaakt van een soepele siliconen en past perfect in uw oren. Het materiaal voelt zacht aan en laat geen irritatie achter. Deze dome is speciaal ontworpen om geluid te vangen en komt met een afsluitbare aansluiting om het geluid efficiënt te verzenden. Deze Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks is voorzien van een geavanceerde technologie die een optimale geluidskwaliteit biedt. De dome heeft uitstekende noise cancelling eigenschappen die het omgevingsgeluid dempen en het geluidsverlies verminderen. Daarnaast is de dome waterbestendig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als u tijdens het douchen of sporten op een warme dag zweet. De dome is ook bestand tegen schokken en trillingen, zodat uw luidsprekers veilig en betrouwbaar zijn.

Veelgestelde vragen over Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks.

De Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. is van Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. is grijs.

De handleiding van de Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. is Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Phonak Smokey Dome Closed 8mm 10 stuks. weegt 20 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden