1. gezondheid
  2. Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor.

Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over hulpmiddelen voor je gezondheid, zoals het versterken van je gehoor. Bekijk de specificaties van Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. en bedenk of dit product jou kan helpen. Met het ouder worden krijgen we nu eenmaal ouderdomskwalen, maar deze Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. kan jou misschien wel ondersteunen.

Specificaties Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor.

Type hulpmiddel

Gehoorversterker

Gewicht

2.2 g

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Taal handleiding

Engels

Omschrijving van de Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor.

De MINI Pro Care Excellent Quality™ digitale gehoorapparaat is het perfecte hulpmiddel om je gehoor te verbeteren. Geavanceerde technologie maakt het mogelijk om naar geluid te luisteren met een verhoogde nauwkeurigheid en kwaliteit. Deze mini Intelligent Noise Reduction (INR) oplaadbare gehoorapparaat past universeel links of rechts in het oor (IHO), waardoor het een gemakkelijke en discrete oplossing biedt. De IHO gehoorapparaat is voorzien van een geavanceerd geluidsreductiesysteem dat ongewenst geluid reduceert, terwijl het tegelijkertijd de kwaliteit van het geluid verbetert. Het heeft ook een oplaadbaar batterijsysteem dat eenvoudig en snel op te laden is door middel van een USB-kabel. Bovendien biedt het een lange levensduur, waardoor het een duurzame oplossing voor gehoorverbetering is. Het apparaat is ook voorzien van een comfortabele pasvorm en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, waardoor het gemakkelijk te bedienen is.

Veelgestelde vragen over Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor.

De Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. is een Gehoorversterker. Ideaal als je hier problemen mee krijgt.

De Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. is van Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. Goed schoon te houden en maken materiaal.

De Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. is Blauw.

De handleiding van de Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. is Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. Mocht je ergens niet uitkomen is het altijd goed om iemand om hulp te vragen.

De Pro Care Excellent Quality™ Mini Intelligent digitaal Gehoorapparaat met geluid reductie oplaadbaar voor in het oor. weegt 2.2 g. Lekker licht dus.

Ontdek nog meer producten die je kunnen helpen met jouw gezondheid in de strijd tegen het ouder worden