1. mobiliteit
  2. Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken.

Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken.

5/5

Ouder worden betekent dat je meer hulp nodig hebt in en om het huis en ook buiten de deur. Gelukkig zijn er veel producten om je daarin te ondersteunen, waaronder deze Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken. Lees verder en ontdek de specificaties van deze Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken. en misschien is dit wel de wandelstok waar je naar op zoek bent.

Specificaties van de Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken.

Kleur

Zwart

Opties

Verstelbaar, Opvouwbaar

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig

Materiaal van de handgreep

Hout

Lengte product

0 cm

Opvouwbaar en/of verstelbaar

Opvouwbaar: Ja verstelbaar: Ja.

Gewicht

394 g

Met zitje

Nee

Omschrijving van de Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken.

De Toivo Wandelstok is een unieke en ergonomisch gevormde wandelstok, waarmee u het meeste uit uw wandelingen kunt halen. De verstelbaarheid en het opvouwbare ontwerp kan worden aangepast aan uw individuele behoeften, waardoor u de juiste hoogte kunt krijgen om ondersteuning te bieden tijdens het wandelen. Verder is de wandelstok gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, dat kan worden gebruikt voor zware activiteiten. Bovendien is de wandelstok voorzien van een antislip handvat, waardoor u zich veilig en comfortabel voelt tijdens het wandelen. De Toivo Wandelstok is gemaakt van Europese kwaliteit en is ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarnaast is het voorzien van het Thuiswinkel waarborg keurmerk, wat een garantie biedt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product. De stok wordt geleverd met een opbergtas, waarin de wandelstok gemakkelijk kan worden opgeborgen. Zo kunt u de stok gemakkelijk meenemen naar elke locatie waar uw wandelingen u brengen. De Toivo Wandelstok is verkrijgbaar in twee verschillende mat.

Veelgestelde vragen over de Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken.

De Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken. is Zwart.

De Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken. is opvouwbaar: Ja en verstelbaar: Ja.

De handgreep van de Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken. is gemaakt van Hout.

De Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken. is niet zwaar, deze weegt maar 394 g. 

De Toivo Wandelstok - Verstelbaar Opvouwbaar Incl. Opbergtas Afstelbaar 92 82cm Loopstok Ouderen Wandelstokken. heeft een zitje: Nee.

Bekijk nog meer wandelstokken