1. mobiliteit
  2. Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm.

Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm.

5/5

Ouder worden betekent dat je meer hulp nodig hebt in en om het huis en ook buiten de deur. Gelukkig zijn er veel producten om je daarin te ondersteunen, waaronder deze Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm. Lees verder en ontdek de specificaties van deze Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm. en misschien is dit wel de wandelstok waar je naar op zoek bent.

Specificaties van de Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm.

Kleur

Zwart

Opties

Verstelbaar, Opvouwbaar

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig en linkshandig

Materiaal van de handgreep

Lengte product

30 cm

Opvouwbaar en/of verstelbaar

Opvouwbaar: Ja verstelbaar: Ja.

Gewicht

300 g

Met zitje

Omschrijving van de Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm.

Deze wandelstok is licht van gewicht en extreem sterk. Bovendien is hij voorzien van een verstelbare handgreep, waardoor hij comfortabel in gebruik is. De handgreep is voorzien van een extra stevige antislipbehandeling, zodat u de wandelstok altijd met vertrouwen kunt gebruiken. De wandelstok is ook voorzien van een extra brede, antislip voet, waardoor u meer stabiliteit krijgt tijdens het wandelen. Bovendien is de wandelstok uitgerust met een speciale verstelbare heupband, waardoor deze aan de lengte van de gebruiker kan worden aangepast. De wandelstok is verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van 82 cm tot 92 cm. Revasupply™ heeft deze wandelstok ontwikkeld met revalidatie en het wandelen in het achterhoofd. Deze wandelstok is daarom perfect voor mensen die op zoek zijn naar zowel comfort als stabiliteit. De wandelstok is licht van gewicht, extreem sterk en voorzien van een verstelbare handgreep, een extra brede, antislip voet en een speciale verstelbare heupband. Zo kunt u gerust op pad gaan met deze Revasupply™ wandelstok. Zoekt u naar een wand.

Veelgestelde vragen over de Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm.

De Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm. is Zwart.

De Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm. is opvouwbaar: Ja en verstelbaar: Ja.

De handgreep van de Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm. is gemaakt van .

De Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm. is niet zwaar, deze weegt maar 300 g. 

De Revasupply™ Opvouwbare wandelstok Ergonomisch Verstelbaar Revalidatie Hiken - 82-92 cm. heeft een zitje: .

Bekijk nog meer wandelstokken