1. mobiliteit
  2. Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV.

Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV.

5/5

Ouder worden betekent dat je meer hulp nodig hebt in en om het huis en ook buiten de deur. Gelukkig zijn er veel producten om je daarin te ondersteunen, waaronder deze Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV. Lees verder en ontdek de specificaties van deze Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV. en misschien is dit wel de wandelstok waar je naar op zoek bent.

Specificaties van de Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV.

Kleur

Zwart

Opties

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig en linkshandig

Materiaal van de handgreep

Kunststof

Lengte product

9.80 cm

Opvouwbaar en/of verstelbaar

Opvouwbaar: Ja verstelbaar: Ja.

Gewicht

580 g

Met zitje

Nee

Omschrijving van de Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV.

De Clever Cane is een innovatief product dat is ontworpen om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Dankzij het verlaagde handvat kunt u comfortabel staan, zitten en lopen. De wandelstok is inklapbaar waardoor u hem makkelijk mee kunt nemen. Daarnaast heeft het een LED lamp en alarm dat u in geval van nood kunt gebruiken. De wandelstok is bekend geworden van TV en wordt door vele gebruikers geroemd. Het materiaal is duurzaam en heeft een comfortabel handvat. De wandelstok past bij de meeste leeftijden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt de stok aanpassen aan uw lengte voor maximaal comfort. U kunt er ook voor kiezen om een speciale kruk erbij te bestellen, die is perfect voor degene die wat meer steun nodig heeft. De Clever Cane is het perfecte hulpmiddel om uw mobiliteit te verbeteren. Koop deze wandelstok vandaag nog en ervaar de voordelen zelf. De Clever Cane inklapbare wandelstok LED lamp Alarm is een innovatief product dat uw leven gemakkelijker maakt. Met behulp van het verlaagde handvat kunt u comfortabel staan, zitten en lopen. De wandelstok is inklap.

Veelgestelde vragen over de Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV.

De Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV. is Zwart.

De Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV. is opvouwbaar: Ja en verstelbaar: Ja.

De handgreep van de Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV. is gemaakt van Kunststof.

De Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV. is niet zwaar, deze weegt maar 580 g. 

De Clever Cane Inklapbare wandelstok LED lamp Alarm Opvouwbaar Inklapbaar Bekend van TV. heeft een zitje: Nee.

Bekijk nog meer wandelstokken