1. mobiliteit
  2. QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel.

QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel.

5/5

Ouder worden betekent dat je meer hulp nodig hebt in en om het huis en ook buiten de deur. Gelukkig zijn er veel producten om je daarin te ondersteunen, waaronder deze QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel. Lees verder en ontdek de specificaties van deze QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel. en misschien is dit wel de wandelstok waar je naar op zoek bent.

Specificaties van de QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel.

Kleur

zwart

Opties

Verstelbaar, Opvouwbaar

Rechts- of linkshandig

Rechtshandig en linkshandig

Materiaal van de handgreep

Rubber

Lengte product

30 cm

Opvouwbaar en/of verstelbaar

Opvouwbaar: Ja verstelbaar: Ja.

Gewicht

505 g

Met zitje

Nee

Omschrijving van de QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel.

De QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel is een uitstekende oplossing voor mensen die steun en veiligheid nodig hebben tijdens het lopen. De stok is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen waardoor je altijd de juiste ondersteuning bij je hebt. Bovendien heeft het een LED verlichting, waardoor je ook in het donker op pad kunt. De verlichting is eenvoudig met de duim te bedienen. De voet van de stok is extra groot, waardoor hij zeer stabiel is. De vier stabiliserende steunen zorgen ervoor dat de stok stevig op zijn plek blijft staan. Daarnaast heeft de stok een draaibare voet, waardoor je extra flexibiliteit krijgt en het gebruiksgemak verhoogt. De hoogte is eenvoudig te verstellen, zodat je de stok op de juiste lengte kunt afstellen. Met de QualiPro Opvouwbare Wandelstok kan je dus veilig en met vertrouwen op pad.

Veelgestelde vragen over de QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel.

De QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel. is zwart.

De QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel. is opvouwbaar: Ja en verstelbaar: Ja.

De handgreep van de QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel. is gemaakt van Rubber.

De QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel. is niet zwaar, deze weegt maar 505 g. 

De QualiPro Opvouwbare Wandelstok Verstelbaar met LED Licht Lampje Ergonomisch - Inklapbaar Brede voet Zeer stabiel. heeft een zitje: Nee.

Bekijk nog meer wandelstokken