1. mobiliteit
  2. Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle.

Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle.

5/5

Ouder worden betekent dat je meer hulp nodig hebt in en om het huis en ook buiten de deur. Gelukkig zijn er veel producten om je daarin te ondersteunen, waaronder deze Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle. Lees verder en ontdek de specificaties van deze Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle. en misschien is dit wel de wandelstok waar je naar op zoek bent.

Specificaties van de Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle.

Kleur

Opties

Rechts- of linkshandig

Materiaal van de handgreep

Lengte product

Opvouwbaar en/of verstelbaar

Opvouwbaar: verstelbaar: .

Gewicht

244 g

Met zitje

Omschrijving van de Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle.

Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken zijn een must-have voor elke wandelaar die op zoek is naar de beste bescherming van zijn stokken. Met deze professionele stootkussens krijgt u de best mogelijke bescherming voor uw wandelstokken. Dankzij de hoge kwaliteit van de rubberen materialen zorgen deze stootkussens voor een stevige grip, zelfs als het weer niet meezit. De rubberen bufferbevestigingen passen naadloos op alle gangbare Nordic Walking stokken & wandelstokken en hebben aan de basis een diameter van ongeveer 10 mm. Deze set van 14 stootkussens is perfect voor wandelaars die op zoek zijn naar een stevige en betrouwbare bescherming voor hun stokken. De rubberen materialen zijn bijzonder sterk en duurzaam, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Daarnaast zijn de stootkussens zeer eenvoudig te bevestigen aan uw stokken, waardoor u er in een mum van tijd van kunt genieten. Kortom, Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken zijn een goede investering voor iedere wandelaar.

Veelgestelde vragen over de Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle.

De Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle. is .

De Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle. is opvouwbaar: en verstelbaar: .

De handgreep van de Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle. is gemaakt van .

De Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle. is niet zwaar, deze weegt maar 244 g. 

De Alpen Bears Eindstoppers voor wandelstokken [14 stuks] | Professionele stootkussens voor wandelstokken voor alle. heeft een zitje: .

Bekijk nog meer wandelstokken