Het Langenlindenhuis

Het Langenlindenhuis is gelegen aan de Marie Gijsenstraat 2 in het mooie Boxtel.

Meer informatie over Het Langenlindenhuis in Boxtel

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Langenlindenhuis staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Langenlindenhuis wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Boxtel blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Langenlindenhuis is gelegen in Boxtel.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Marie Gijsenstraat 2 in Boxtel. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Langenlindenhuis. Maak daarom eerst een afspraak via 31 411 729 170, of de website: http://www.hetlangenlindenhuis.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Langenlindenhuis je bevalt.

Hoe kom je bij Het Langenlindenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Langenlindenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Langenlindenhuis

Bezoekers bekeken ook