Serviceflat Huis De Rekere

Serviceflat Huis De Rekere is gelegen aan de De Rekere 86 in het mooie Bergen.

Meer informatie over Serviceflat Huis De Rekere in Bergen

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Serviceflat Huis De Rekere staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Serviceflat Huis De Rekere wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Bergen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Serviceflat Huis De Rekere is gelegen in Bergen.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is De Rekere 86 in Bergen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Serviceflat Huis De Rekere. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Serviceflat Huis De Rekere je bevalt.

Hoe kom je bij Serviceflat Huis De Rekere? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Serviceflat Huis De Rekere het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Serviceflat Huis De Rekere

Bezoekers bekeken ook