Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek

Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek is gelegen aan de Van Bijnkershoeklaan 250 in het mooie Utrecht.

Meer informatie over Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek in Utrecht

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Utrecht blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek is gelegen in Utrecht.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Van Bijnkershoeklaan 250 in Utrecht. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek. Maak daarom eerst een afspraak via 31 6 30599284, of de website: http://www.axioncontinu.nl/dagactiviteitencentrum-de-bijnkershoek. Zodoende kun je langskomen om te zien of Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek je bevalt.

Hoe kom je bij Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Dagactiviteitencentrum De Bijnkershoek

Bezoekers bekeken ook