Zorgopvang De Marene

Zorgopvang De Marene is gelegen aan de J.H. Knoopstraat 2 in het mooie Leeuwarden.

Meer informatie over Zorgopvang De Marene in Leeuwarden

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Zorgopvang De Marene staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Zorgopvang De Marene wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Leeuwarden blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Zorgopvang De Marene is gelegen in Leeuwarden.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is J.H. Knoopstraat 2 in Leeuwarden. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Zorgopvang De Marene. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: https://www.wender.nl/locaties/zorgopvang-de-marene/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Zorgopvang De Marene je bevalt.

Hoe kom je bij Zorgopvang De Marene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zorgopvang De Marene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Zorgopvang De Marene

Bezoekers bekeken ook