Triangel

Triangel is gelegen aan de Hoofdstraat 104 in het mooie De Lier.

Meer informatie over Triangel in De Lier

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Triangel staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Triangel wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in De Lier blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Triangel is gelegen in De Lier.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Hoofdstraat 104 in De Lier. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Triangel. Maak daarom eerst een afspraak via 31 174 514 744, of de website: http://www.pietervanforeest.nl/triangel. Zodoende kun je langskomen om te zien of Triangel je bevalt.

Hoe kom je bij Triangel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triangel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Triangel

Bezoekers bekeken ook