De Amanshoeve

De Amanshoeve is gelegen aan de Beltweg 15 in het mooie Manderveen.

Meer informatie over De Amanshoeve in Manderveen

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Amanshoeve staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Amanshoeve wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Manderveen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Amanshoeve is gelegen in Manderveen.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Beltweg 15 in Manderveen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Amanshoeve. Maak daarom eerst een afspraak via 31 546 681 893, of de website: http://www.amanshoeve.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Amanshoeve je bevalt.

Hoe kom je bij De Amanshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Amanshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Amanshoeve

Bezoekers bekeken ook