Het Laar

Het Laar is gelegen aan de Generaal Winkelmanstraat 175 in het mooie Tilburg.

Meer informatie over Het Laar in Tilburg

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Laar staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Laar wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Tilburg blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Laar is gelegen in Tilburg.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Generaal Winkelmanstraat 175 in Tilburg. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Laar. Maak daarom eerst een afspraak via 31 13 465 7700, of de website: http://www.hetlaar.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Laar je bevalt.

Hoe kom je bij Het Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Laar

Bezoekers bekeken ook