Woonzorgcentrum De Makroon

Woonzorgcentrum De Makroon is gelegen aan de Nieuwe Passeerdersstraat 6 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over Woonzorgcentrum De Makroon in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Woonzorgcentrum De Makroon staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Woonzorgcentrum De Makroon wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Woonzorgcentrum De Makroon is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Nieuwe Passeerdersstraat 6 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Woonzorgcentrum De Makroon. Maak daarom eerst een afspraak via 31 20 756 1100, of de website: https://www.amstelring.nl/demakroon. Zodoende kun je langskomen om te zien of Woonzorgcentrum De Makroon je bevalt.

Hoe kom je bij Woonzorgcentrum De Makroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woonzorgcentrum De Makroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Woonzorgcentrum De Makroon

Bezoekers bekeken ook