Woonzorgcentrum Het Schouw

Woonzorgcentrum Het Schouw is gelegen aan de Dollardplein 2 in het mooie Amsterdam.

Meer informatie over Woonzorgcentrum Het Schouw in Amsterdam

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Woonzorgcentrum Het Schouw staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Woonzorgcentrum Het Schouw wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Amsterdam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Woonzorgcentrum Het Schouw is gelegen in Amsterdam.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Dollardplein 2 in Amsterdam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Woonzorgcentrum Het Schouw. Maak daarom eerst een afspraak via 31 20 756 4000, of de website: https://www.amstelring.nl/verpleeghuis-het-schouw. Zodoende kun je langskomen om te zien of Woonzorgcentrum Het Schouw je bevalt.

Hoe kom je bij Woonzorgcentrum Het Schouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woonzorgcentrum Het Schouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Woonzorgcentrum Het Schouw

Bezoekers bekeken ook