De Looborch

De Looborch is gelegen aan de Woudenbergseweg 42 in het mooie Zeist.

Meer informatie over De Looborch in Zeist

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Looborch staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Looborch wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Zeist blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Looborch is gelegen in Zeist.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Woudenbergseweg 42 in Zeist. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Looborch. Maak daarom eerst een afspraak via 31 800 0711, of de website: https://looborch.nl/nieuws/interactief-zorginstrument. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Looborch je bevalt.

Hoe kom je bij De Looborch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Looborch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Looborch

Bezoekers bekeken ook