De Zorggezel

De Zorggezel is gelegen aan de Grobbestede in het mooie Pannerden.

Meer informatie over De Zorggezel in Pannerden

Op zoek naar een fijn Woonzorgcomplex om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Zorggezel staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Zorggezel wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Pannerden blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Zorggezel is gelegen in Pannerden.

De exacte locatie van deze Woonzorgcomplex is Grobbestede in Pannerden. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Zorggezel. Maak daarom eerst een afspraak via 31 6 42540036, of de website: https://www.zorggezel.nl/contact/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Zorggezel je bevalt.

Hoe kom je bij De Zorggezel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zorggezel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Zorggezel

Bezoekers bekeken ook