Woonzorgcentrum De Ligt

Woonzorgcentrum De Ligt is gelegen aan de Ligt 61 in het mooie Veldhoven.

Meer informatie over Woonzorgcentrum De Ligt in Veldhoven

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Woonzorgcentrum De Ligt staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Woonzorgcentrum De Ligt wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Veldhoven blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Woonzorgcentrum De Ligt is gelegen in Veldhoven.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Ligt 61 in Veldhoven. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Woonzorgcentrum De Ligt. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Woonzorgcentrum De Ligt je bevalt.

Hoe kom je bij Woonzorgcentrum De Ligt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woonzorgcentrum De Ligt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Woonzorgcentrum De Ligt

Bezoekers bekeken ook