Zonnehuis Theresia

Zonnehuis Theresia is gelegen aan de Theresiastraat 312 in het mooie Ouderkerk aan de Amstel.

Meer informatie over Zonnehuis Theresia in Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Zonnehuis Theresia staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Zonnehuis Theresia wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Ouderkerk aan de Amstel blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Zonnehuis Theresia is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Theresiastraat 312 in Ouderkerk aan de Amstel. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Zonnehuis Theresia. Maak daarom eerst een afspraak via 31 20 496 3451, of de website: http://www.zhga.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Zonnehuis Theresia je bevalt.

Hoe kom je bij Zonnehuis Theresia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zonnehuis Theresia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Zonnehuis Theresia

Bezoekers bekeken ook