De Zorg van Toen

De Zorg van Toen is gelegen aan de Schorteldoeksesteeg 1 in het mooie De Bilt.

Meer informatie over De Zorg van Toen in De Bilt

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Zorg van Toen staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Zorg van Toen wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in De Bilt blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Zorg van Toen is gelegen in De Bilt.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Schorteldoeksesteeg 1 in De Bilt. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Zorg van Toen. Maak daarom eerst een afspraak via 31 85 111 9539, of de website: https://dezorgvantoen.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Zorg van Toen je bevalt.

Hoe kom je bij De Zorg van Toen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zorg van Toen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Zorg van Toen

Bezoekers bekeken ook