Het Toorenhuis

Het Toorenhuis is gelegen aan de Oosterscheldestraat 110 in het mooie Middelburg.

Meer informatie over Het Toorenhuis in Middelburg

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Toorenhuis staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Toorenhuis wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Middelburg blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Toorenhuis is gelegen in Middelburg.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Oosterscheldestraat 110 in Middelburg. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Toorenhuis. Maak daarom eerst een afspraak via 31 118 855 929, of de website: http://hettoorenhuis.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Toorenhuis je bevalt.

Hoe kom je bij Het Toorenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Toorenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Toorenhuis

Bezoekers bekeken ook