Huis in de Duinen - Kennemerhart

Huis in de Duinen - Kennemerhart is gelegen aan de Herman Heijermansweg 73 in het mooie Zandvoort.

Meer informatie over Huis in de Duinen - Kennemerhart in Zandvoort

Op zoek naar een fijn Ouderenzorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Huis in de Duinen - Kennemerhart staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Huis in de Duinen - Kennemerhart wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Zandvoort blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Huis in de Duinen - Kennemerhart is gelegen in Zandvoort.

De exacte locatie van deze Ouderenzorg is Herman Heijermansweg 73 in Zandvoort. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Huis in de Duinen - Kennemerhart. Maak daarom eerst een afspraak via 31 23 574 1500, of de website: https://www.kennemerhart.nl/locaties/woonzorgcentrum-huis-in-de-duinen-zandvoort/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Huis in de Duinen - Kennemerhart je bevalt.

Hoe kom je bij Huis in de Duinen - Kennemerhart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huis in de Duinen - Kennemerhart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Huis in de Duinen – Kennemerhart

Bezoekers bekeken ook