Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep)

Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) is gelegen aan de Nieuwe Damlaan 759 in het mooie Schiedam.

Meer informatie over Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) in Schiedam

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Schiedam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) is gelegen in Schiedam.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Nieuwe Damlaan 759 in Schiedam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep). Maak daarom eerst een afspraak via 31 10 409 3200, of de website: https://frankelandgroep.nl/wonen-met-zorg/locaties/schiewaegh. Zodoende kun je langskomen om te zien of Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) je bevalt.

Hoe kom je bij Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schiewaegh - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Schiewaegh – centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep)

Bezoekers bekeken ook