Woonzorgcentrum De Heemhaven

Woonzorgcentrum De Heemhaven is gelegen aan de Von Brücken Focklaan 20 in het mooie Heemstede.

Meer informatie over Woonzorgcentrum De Heemhaven in Heemstede

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Woonzorgcentrum De Heemhaven staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Woonzorgcentrum De Heemhaven wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Heemstede blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Woonzorgcentrum De Heemhaven is gelegen in Heemstede.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Von Brücken Focklaan 20 in Heemstede. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Woonzorgcentrum De Heemhaven. Maak daarom eerst een afspraak via 31 23 891 6100, of de website: https://www.zorgbalans.nl/zorglocatie/de-heemhaven/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Woonzorgcentrum De Heemhaven je bevalt.

Hoe kom je bij Woonzorgcentrum De Heemhaven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woonzorgcentrum De Heemhaven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Woonzorgcentrum De Heemhaven

Bezoekers bekeken ook