Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep)

Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) is gelegen aan de Burgemeester Knappertlaan 59 in het mooie Schiedam.

Meer informatie over Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) in Schiedam

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Schiedam blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) is gelegen in Schiedam.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Burgemeester Knappertlaan 59 in Schiedam. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep). Maak daarom eerst een afspraak via 31 10 246 0086, of de website: http://www.frankelandgroep.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) je bevalt.

Hoe kom je bij Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jacobs Gasthuis - centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Jacobs Gasthuis – centrum voor wonen, zorg en welzijn (onderdeel van de Frankelandgroep)

Bezoekers bekeken ook