Het Spectrum Vreedonk

Het Spectrum Vreedonk is gelegen aan de Vreedonklaan 2 in het mooie Dordrecht.

Meer informatie over Het Spectrum Vreedonk in Dordrecht

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Spectrum Vreedonk staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Spectrum Vreedonk wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Dordrecht blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Spectrum Vreedonk is gelegen in Dordrecht.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Vreedonklaan 2 in Dordrecht. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Spectrum Vreedonk. Maak daarom eerst een afspraak via 31 78 617 6566, of de website: https://hetspectrum.nl/Verpleeghuiszorg/vreedonk. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Spectrum Vreedonk je bevalt.

Hoe kom je bij Het Spectrum Vreedonk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Spectrum Vreedonk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Spectrum Vreedonk

Bezoekers bekeken ook