De Schutse - Carintreggeland

De Schutse - Carintreggeland is gelegen aan de Wierdensestraat 65 in het mooie Rijssen.

Meer informatie over De Schutse - Carintreggeland in Rijssen

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Schutse - Carintreggeland staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Schutse - Carintreggeland wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Rijssen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Schutse - Carintreggeland is gelegen in Rijssen.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Wierdensestraat 65 in Rijssen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Schutse - Carintreggeland. Maak daarom eerst een afspraak via 31 88 367 7000, of de website: http://www.carintreggeland.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Schutse - Carintreggeland je bevalt.

Hoe kom je bij De Schutse - Carintreggeland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schutse - Carintreggeland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Schutse – Carintreggeland

Bezoekers bekeken ook