Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding

Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding is gelegen aan de Roerdomp 32 in het mooie Hoorn.

Meer informatie over Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding in Hoorn

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Hoorn blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding is gelegen in Hoorn.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Roerdomp 32 in Hoorn. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding. Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding je bevalt.

Hoe kom je bij Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Tehuis voor zelfstandigen wonen met verzorging en begeleiding

Bezoekers bekeken ook