Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg)

Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg) is gelegen aan de Jacob Catsstraat 325 in het mooie Den Haag.

Meer informatie over Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg) in Den Haag

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg) staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg) wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Den Haag blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg) is gelegen in Den Haag.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Jacob Catsstraat 325 in Den Haag. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg). Maak daarom eerst een afspraak via , of de website: . Zodoende kun je langskomen om te zien of Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg) je bevalt.

Hoe kom je bij Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Verpleeghuis De Schildershoek (HWWzorg)

Bezoekers bekeken ook