Het Gastenhuis Teteringen

Het Gastenhuis Teteringen is gelegen aan de Hoeveneind 3 in het mooie Teteringen.

Meer informatie over Het Gastenhuis Teteringen in Teteringen

Op zoek naar een fijn Verpleging en verzorging om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Het Gastenhuis Teteringen staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Het Gastenhuis Teteringen wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Teteringen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Het Gastenhuis Teteringen is gelegen in Teteringen.

De exacte locatie van deze Verpleging en verzorging is Hoeveneind 3 in Teteringen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Het Gastenhuis Teteringen. Maak daarom eerst een afspraak via 31 6 83660738, of de website: http://www.hetgastenhuis.nl/teteringen. Zodoende kun je langskomen om te zien of Het Gastenhuis Teteringen je bevalt.

Hoe kom je bij Het Gastenhuis Teteringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Gastenhuis Teteringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Het Gastenhuis Teteringen

Bezoekers bekeken ook