De Zevenster

De Zevenster is gelegen aan de Leliestraat 3 in het mooie Zevenhuizen.

Meer informatie over De Zevenster in Zevenhuizen

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Zevenster staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Zevenster wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Zevenhuizen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Zevenster is gelegen in Zevenhuizen.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Leliestraat 3 in Zevenhuizen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Zevenster. Maak daarom eerst een afspraak via 31 180 637 111, of de website: http://www.de7ster.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Zevenster je bevalt.

Hoe kom je bij De Zevenster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zevenster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Zevenster

Bezoekers bekeken ook