Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen

Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen is gelegen aan de Prins Hendriklaan 52 in het mooie Bergen.

Meer informatie over Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen in Bergen

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Bergen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen is gelegen in Bergen.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Prins Hendriklaan 52 in Bergen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen. Maak daarom eerst een afspraak via 31 6 20810762, of de website: http://www.devolleaandacht.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen je bevalt.

Hoe kom je bij Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Stichting De Volle Aandacht voor dementerende ouderen

Bezoekers bekeken ook