Zorgcentrum Aan de Baan

Zorgcentrum Aan de Baan is gelegen aan de Oude Rijksweg Noord 20 in het mooie Susteren.

Meer informatie over Zorgcentrum Aan de Baan in Susteren

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Zorgcentrum Aan de Baan staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Zorgcentrum Aan de Baan wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Susteren blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Zorgcentrum Aan de Baan is gelegen in Susteren.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Oude Rijksweg Noord 20 in Susteren. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Zorgcentrum Aan de Baan. Maak daarom eerst een afspraak via 31 46 202 0003, of de website: http://www.privezorglimburg.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Zorgcentrum Aan de Baan je bevalt.

Hoe kom je bij Zorgcentrum Aan de Baan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zorgcentrum Aan de Baan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Zorgcentrum Aan de Baan

Bezoekers bekeken ook