Verpleeghuis De Wiedenhof

Verpleeghuis De Wiedenhof is gelegen aan de Geukerdijk 14 in het mooie Haaksbergen.

Meer informatie over Verpleeghuis De Wiedenhof in Haaksbergen

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Verpleeghuis De Wiedenhof staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Verpleeghuis De Wiedenhof wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Haaksbergen blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Verpleeghuis De Wiedenhof is gelegen in Haaksbergen.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Geukerdijk 14 in Haaksbergen. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Verpleeghuis De Wiedenhof. Maak daarom eerst een afspraak via 31 900 9200, of de website: http://www.livio.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Verpleeghuis De Wiedenhof je bevalt.

Hoe kom je bij Verpleeghuis De Wiedenhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verpleeghuis De Wiedenhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Verpleeghuis De Wiedenhof

Bezoekers bekeken ook