Seniorenpartner De Wijngaerd

Seniorenpartner De Wijngaerd is gelegen aan de Cyclaamstraat 2A in het mooie Made.

Meer informatie over Seniorenpartner De Wijngaerd in Made

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Seniorenpartner De Wijngaerd staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Seniorenpartner De Wijngaerd wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Made blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Seniorenpartner De Wijngaerd is gelegen in Made.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Cyclaamstraat 2A in Made. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Seniorenpartner De Wijngaerd. Maak daarom eerst een afspraak via 31 162 241 200, of de website: http://www.dewijngaerd.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of Seniorenpartner De Wijngaerd je bevalt.

Hoe kom je bij Seniorenpartner De Wijngaerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Seniorenpartner De Wijngaerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Seniorenpartner De Wijngaerd

Bezoekers bekeken ook