De Eemhorst

De Eemhorst is gelegen aan de Hooiweg 6 in het mooie Soest.

Meer informatie over De Eemhorst in Soest

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? De Eemhorst staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij De Eemhorst wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Soest blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want De Eemhorst is gelegen in Soest.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Hooiweg 6 in Soest. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van De Eemhorst. Maak daarom eerst een afspraak via 31 35 720 0400, of de website: http://www.eemhorst.nl/. Zodoende kun je langskomen om te zien of De Eemhorst je bevalt.

Hoe kom je bij De Eemhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Eemhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. De Eemhorst

Bezoekers bekeken ook