ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel

ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel is gelegen aan de Dahliastraat 1 in het mooie Nijverdal.

Meer informatie over ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel in Nijverdal

Op zoek naar een fijn Verzorgingshuis om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Nijverdal blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel is gelegen in Nijverdal.

De exacte locatie van deze Verzorgingshuis is Dahliastraat 1 in Nijverdal. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel. Maak daarom eerst een afspraak via 31 900 0678, of de website: https://www.zorgaccent.nl/locatie/woonzorglocatie-de-parallel/. Zodoende kun je langskomen om te zien of ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel je bevalt.

Hoe kom je bij ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. ZorgAccent Woonzorgcentrum De Parallel

Bezoekers bekeken ook