Thuiszorg De Zellingen

Thuiszorg De Zellingen is gelegen aan de Rhijnspoor 219 in het mooie Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Thuiszorg De Zellingen in Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een fijn Thuiszorg om je vader of moeder uitstekende zorg te laten verlenen? Thuiszorg De Zellingen staat garant voor kwaliteit, waardoor je gerust de zorg voor je geliefden uit handen kunt geven.

Heb je beperkingen door ouderdom en daarom hulp in huis nodig? Dan is een senioren verzorgingshuis wellicht geschikt. Bij Thuiszorg De Zellingen wonen meerdere ouderen dicht bij elkaar, zodat je je niet eenzaam hoeft te voelen. Wil je bovendien in Capelle aan den IJssel blijven wonen. Dat komt dan goed uit, want Thuiszorg De Zellingen is gelegen in Capelle aan den IJssel.

De exacte locatie van deze Thuiszorg is Rhijnspoor 219 in Capelle aan den IJssel. Je wilt natuurlijk eerst de omgeving zien en kennismaken met de mensen van Thuiszorg De Zellingen. Maak daarom eerst een afspraak via 31 10 266 5757, of de website: https://www.zellingen.nl/contact. Zodoende kun je langskomen om te zien of Thuiszorg De Zellingen je bevalt.

Hoe kom je bij Thuiszorg De Zellingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuiszorg De Zellingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Woonzorgcomplexen
  2. Thuiszorg De Zellingen

Bezoekers bekeken ook